Kandidati HDZ-a Joso Vrkljan i Kristina Prša predali kandidaturu uz poruku “Gospić – snažan i važan”

0

Kandidati HDZ-a Joso Vrkljan i Kristina Prša predali su danas kandidaturu za gradonačelnika i zamjenicu gradonačelnika Grada Gospića, uz slogan “Gospić – snažan i važan”. Predaja kandidature održana je u prostorijama Kulturno informativnog centra u Gospiću, nakon skupa HDZ-a na kojem su prisustvovali predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković, zamjenik predsjednika HDZ-a Tomo Medved, glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i župan Ličko-senjske županije Ernest Petry te brojni članovi i simpatizeri stranke.

Joso Vrkljan zahvalio je građanima na podršci i prikupljenih preko 2000 potpisa. Istaknuo je da će se, uz podršku stranke i svoje zamjenice Kristine Prša, fokusirati na preokretanje negativnih trendova i razvoj grada, s naglaskom na poboljšanje cestovne infrastrukture i kvalitete života građana.

Kristina Prša, nezavisna kandidatkinja na listi HDZ-a, istaknula je da je proteklih sedam godina vodila gradske projekte te izrazila zabrinutost zbog stagnacije u posljednjih šest mjeseci. Prša je naglasila važnost predanog rada za dobrobit zajednice i izrazila uvjerenje da će, zajedno s Vrkljanom, postići ciljeve koje su postavili.

Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Ernest Petry zahvalio je građanima Gospića na podršci i naglasio važnost daljnjeg rada za dobrobit grada, županije i Republike Hrvatske.

L.O.