Karamarko u Novalji: „Otpadnici HDZ-a nemaju političku budućnost“!

0

U Novalji je večeras održan predizborni skup HDZ-a, prema procjenama domaćina najveći politički skup i ikada održan u tome gradu. Potporu kandidatu HDZ-a na prijevremenim lokalnim izborima Aleksiju Škunci  došao je dati i predsjednik stranke Tomislav Karamarko, u društvu članova predsjedništva stranke. Predsjednika Karamarka dočekao je prvi čovjek ličko-senjskog HDZ-a dr. Darko Milinović, u pratnji župana Milana Kolića, predsjednika GO HDZ-a Novalje Maria Kustića i drugih  najistaknutijim predstavnicima stranke s ovih prostora.

Govoreći pred prepunom dvoranom kandidat HDZ-a za gradonačelnika Novalje prof. Aleksij Škunca naglasio je kako je ovo poruka izdajnicima HDZ-a  poput Ante Dabe, koji  se priklonio SDP-u, pa ih je također izdao. Predsjednika ličko-senjskog HDZ-a dr. Darko Milinović još je jednom pozvao na stranačko jedinstvo koje je na ovim prostorima rezultiralo sjajnim pobjedama na svim dosadašnjim izborima. Popraćen glasnim pljeskom Milinović je  istaknuo kako Novalja zaslužuje bolje gradonačelnika. Na njegove se riječi nadovezao Tomislav Karamarko.

-To jedinstvo je dragocjena osobina naše stranke i  zato uvijek dajem punu potporu radu HDZ-a u ovoj županiji, gdje se to zajedništvo ogleda u sjajnim rezultatima rada. Prepuna dvorana i poruke sa ovoga skupa znakovite su u mnogo čemu, ali najviše po tome da otpadnici HDZ-a nemaju političku budućnosti, prije svega jer nemaju potporu naroda, zaključio je između ostalog Tomislav Karamarko.

L.O.