Karlobag – Borbena arena ličko-senjskih ekipa na Jadranskim igrama

0

Gradić zaklonjen Velebitom, ali i otvoren cijelom svijetu kroz najćišće more na Jadranu, smješten na važnom cestovnom pravcu koji povezuje sjever i jug lijepe naše, na jednu večer povezati će i mnogobrojna mjesta iz ličko – senjske županije.
Karlobag je prva destinacija Regije 2 ovogodišnje, treće po redu turneje Jadranskih igara, a koja obuhvaća sjeverni dio Dalmacije, odnosno područje koje gravitira Zadru i Šibeniku. Tako će se u utorak, 03. Srpnja na prostoru karlobaške rive okupiti prvi predstavnici druge regije, ekipe koje će braniti boje ličkog područja, ali i obližnjih otoka.
Kvalifikacijski susret u Karlobagu pobjednike će odvesti u daljnju fazu natjecanja te će se neka od njih možda domoći i polufinalnih susreta koje će gledatelji sve od 12. Kolovoza do 09. Rujna moći pratiti svake nedjelje, odmah iza večernjeg Dnevnika, na prvom programu HTV-a.
Borbe najboljih ekipa od Umaga do Cavtata tako će se prikazivati iz pitoresknih turističkih mjesta kao što su Rogoznica, Kaštel Lukšić, Novi Vinodolski, Pag i Biograd na moru.
Najbolja ekipa osvaja i vrijednu nagradu, sanitetsko vozilo, a hoće li se istog domoći upravo pobjednička ekipa iz Karlobaga, provjerite sami. Korenica, Otočac, Gospić, Karlobag i Pag natječu se za titulu najboljeg, a ovaj jedinstveni ljetni spektakl zakazan je za 19 i 30 h.
Ipak, organizatori pozivaju sve da se u što većem broju pridruže i nešto ranije, jer u 18 sati led probijaju oni najmlađi na ovogodišnjem novitetu Jadranskih igara – Lino Jadranskim igrama junior.

LO/MT