Karlobag se priprema za Uskrs: Turistička zajednica ukrasila centar, u petak potraga za uskrsnim jajima

Turistička zajednica Karlobaga povodom Uskrsa odlučila je prigodno ukrasiti centar mjesta kako bi stvorila svečanu atmosferu. Riva i glavni trg prekriveni su raznobojnim ukrasima koji osvjetljavaju cijeli prostor i privlače pažnju građana i posjetitelja.

Za uređenje su zaslužni i djelatnici Turističke zajednice, koji su se pobrinuli da cijeli centar odiše svečanim duhom. Međutim, ne smije se zaboraviti doprinos Nenada Tuškana, koji je svojim domišljatim idejama dao dodatnu kreativnost ukrasima, čineći Karlobag još privlačnijim mjestom tijekom ovih blagdana.

Nastavak ispod oglasa

Osim ukrasa, Turistička zajednica organizira potragu za uskrsnim jajima, koja će se održati sutra, od 11 sati. Građani su pozvani da se pridruže ovoj zabavnoj i interaktivnoj aktivnosti, a potrebno je ponijeti svoje košarice za prikupljanje pronađenih uskrsnih jaja.

U Karlobagu će Uskrs ove godine biti posebno svečan i vesel, zahvaljujući trudu i kreativnosti Turističke zajednice, te entuzijazmu građana i posjetitelja koji će zajedno proslaviti ovaj blagdan.

L.O.