Karlobaško ljeto 2023.’ doseglo vrhunac: Klapa „Vinčace“ oduševila mještane i goste

0

Karlobag se već nekoliko dana budi uz zvukove glazbe i smijeha. Kao što smo ranije najavili, u ovom prelijepom jadranskom gradiću očekuje se nekoliko vrhunskih događanja. Od sinoćnjeg nastupa klape „Vinčace“ do očekivanog nastupa Trija „Marinero“, Karlobag će narednih dana biti središte dobre zabave i vrhunske klapske glazbe.

Sinoć su ulice Karlobaga bile preplavljene zvukovima klapske pjesme. Na Baškoj placi nastupila je klapa „Vinčace“, poznata kao iskonski promicatelji ovog specifičnog žanra hrvatske glazbe. Veliki broj turista i mještana okupio se kako bi uživao u melodijama koje su odzvanjale do kasnih noćnih sati.

No, zabava ne staje s dolaskom novog dana. Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, u subotu, 5. kolovoza, centar Karlobaga bit će domaćin još jednog zanimljivog nastupa. Trio „Marinero“ od 20,30 sati očekuje se na istom mjestu, s repertoarom koji obećava nezaboravno večer.

Za nedjelju, 6. kolovoza, rezerviran je nastup klape „Intriga“. Početak je također u 20,30 sati, na Baškoj placi. Ovi talentirani pjevači očekuju se s nestrpljenjem, obećavajući novu večer nezaboravne klapske glazbe.

Stoga, ukoliko se nađete u Karlobagu u narednim danima, pripremite se za „Karlobaško ljeto 2023.“ koje će, sudeći prema rasporedu i planiranim sadržajima, biti kulminacija ovogodišnjih događanja. Ne propustite priliku da budete dio ovih ljetnih glazbenih doživljaja.

L.O.