KIC Lovinac poziva na nezaboravnu božićnu priredbu

0

Kulturno informativni centar Lovinac otvara svoja vrata za jedinstvenu božićnu priredbu. Ovaj događaj, koji se će se održati 15. prosinca, s početkom u 17 sati, obećava da će biti pravi praznik za oči i dušu.

Priredba se održava u suradnji sa Osnovnom školom “Milan Sekulić” Lovinac i Dječjim vrtićem “Mali medo” Lovinac, a domaćin je velika dvorana KIC-a Lovinac. Ovo je prilika za sve mještane i goste da se okupe, druže i zajedno proslave predstojeće blagdane.

Poseban dio programa čini Božićni sajam, gdje će posjetitelji moći uživati u raznovrsnim božićnim ukrasima i slasticama, što će zasigurno razveseliti i najmlađe. Svoje kreativne radove na sajmu će predstaviti i učenici OŠ “Milan Sekulić” Lovinac, čija će izložba biti postavljena u maloj dvorani KIC-a.

Sve koji se nađu u Lovincu očekuje nezaboravna večer ispunjena smijehom, druženjem i dobrom zabavom, što čini ovu priredbu savršenom prilikom za stvaranje lijepih uspomena s obitelji i prijateljima. Ne propustite ovu božićnu čaroliju – rezervirajte 15. prosinca za KIC Lovinac.

L.O.