Klub Arktos i svjetski prvak Rino Mašić putuju na Judgement Day 2023 u Budimpešti

Klub za obaranje ruke Arktos iz Gospića zajedno sa svojim svjetskim prvakom Rinom Mašićem krenut će prema Budimpešti gdje će sudjelovati na prestižnom internacionalnom turniru Judgement Day 2023.

Nakon osvajanja zlatne i brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Kazahstanu, 19-godišnji Rino Mašić postao je pravo sportsko blago Hrvatske. Iako se ovaj put neće natjecati, Rino će sa svojim timom putovati u ulozi trenera i moralne potpore.

Nastavak ispod oglasa

Turnir u Budimpešti održava se od 22. do 24. rujna, i Arktos će tamo predstavljati cijeli niz talentiranih sportaša, među kojima su Andrija Šimić, Sebastijan Mašić, Marko Sudar, Jakov Lukač i Dorian Domijan.

Andrija Šimić, višestruki prvak Hrvatske i Rinov mentor, vraća se natjecanjima nakon ozljede. Sebastijan Mašić pokušat će obraniti prošlogodišnje zlato, dok su Marko Sudar i Jakov Lukač također spremni za izazove. Posebno zanimljiv je i nastup Doriana Domijana, prvog sportaša s invaliditetom u klubu.

Svi članovi kluba spremni su dati svoj maksimum na ovom međunarodnom turniru. Klub iz Gospića želi pokazati da je sposoban za velike stvari na međunarodnoj sceni, a pod mentorstvom Rina Mašića, koji je već dokazao svoje izvanredne sposobnosti, budućnost izgleda obećavajuće.

L.O.