Kod Karlobaga i Senja teško ozlijeđeni motociklisti

0

U subotu, 4. lipnja oko 14,40 sati na dijelu državne ceste broj 8 u mjestu Kijac, Općina Karlobag, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Do prometne nesreće došlo je kada je 60-godišnjak iz Splita, upravljajući sa  motociklom  marke “BMW” splitskih registracijskih oznaka, iz smjera Karlobaga u smjeru Zadra, ulaskom u lijevi zavoj, uslijed neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad motociklom  te udario u prometni znak koji se nalazio sa desne strane kolnika gledajući u smjeru njegovog kretanja.

On je kolima HMP prevezen u OB Zadar gdje je zadržan na liječenju, a zbog izazivanja prometne nesreće protiv njega će se podnijeti optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

U subotu, 4. lipnja oko 17 sati na dijelu državne ceste broj 8 u mjestu Ivanča, Grad Senj, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Do prometne nesreće došlo je kada je 40-godišnjak iz Rijeke, upravljajući sa  motociklom  marke “KTM” riječkih registracijskih oznaka, iz smjera Karlobaga u smjeru Senja, ulaskom u lijevi zavoj, uslijed neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad motociklom, te udario u metalni odbojnik koji se nalazio sa desne strane kolnika. Prilikom udara motocikl se zaustavio na kolniku, a vozač je pao u provaliju dubine 22 m.

Vozač motocikla je kolima HMP prevezen u KBC Rijeka gdje je zadržan na liječenju, a zbog izazivanja prometne nesreće protiv njega će se podnijeti optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

MUP