Kriminalistička istraživanja u Gospiću: dvije osobe osumnjičene za krađu

0

Policijska postaja Gospić dovršila je kriminalistička istraživanja nad dvije osobe zbog osnovane sumnje da su počinile kaznena djela krađe.

Prva osumnjičena je 48-godišnjakinja s područja Gospića. Sumnja se da je 14. svibnja 2024. godine u trgovačkom centru u Gospiću otuđila crnu torbu u kojoj su se nalazili novac, osobni dokumenti, bankovne kartice i mobitel. Torba je bila u vlasništvu 57-godišnje njemačke državljanke. Protiv osumnjičene će nadležnom državnom odvjetništvu biti podneseno posebno izvješće kao dopuna kaznene prijave.

Drugi osumnjičeni je 55-godišnjak s područja Perušića. Sumnjiči se da je tijekom noći 15. na 16. svibnja 2024. godine u Gospiću iz nezaključane ostave otuđio razni alat i osobni automobil s gospićkom registracijskom oznakom. Automobil je bio otključan i s originalnim ključem u kontakt bravici. Vozilo je bilo u vlasništvu 41-godišnjaka iz Gospića. Osim toga, osumnjičeni je iste noći iz dvorišta u Gospiću otuđio tačke, dvije aluminijske felge s gumama i stari lim, vlasništvo 42-godišnjaka iz Gospića.

Osumnjičeni je uhićen i uz posebno izvješće kao dopunu kaznenih prijava doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske.

L.O.