Lička večer u Zagrebu već izazvala ogromno zanimanje!

Foto: Ilustracija

Udruga Ličana “Vila Velebita” iz  Zagreba najavila je  održavanje tradicionalne 26. Ličke večeri. Ovo druženje će se održati u petak, 17. veljače 2023. godine,  s početkom u 19.30 sati u restoranu STIL EVENT, Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 13. Uz tradicionalna  jela i bogatu tombolu zabavljat će nas:

-sastav “Bonus Band”, Samobor

Nastavak ispod oglasa

-FS “Degenija”, Gospić

-Boris Ćiro Gašparac

-Karla Krmpotić

-vidjet ćemo i Modnu reviju kreatorice Slavice Čorak

Ovu večer će znalački kreirati voditelji Miljenko-Minja Cvitković i Drago Asić. Budući je za prodaju rezervacija zadužena Katarina Kolaković zanimalo nas je kakvo je zanimanje Ličana, Ličanki i svih onih koji žele biti dijelom te obećavajuće večeri.

-Zanimanje posjetitelja je ogromno i mi smo kao organizatori već pustili u prodaju dodatne rezervacije i stolove za Ličku večer. Naše su zabave poznate u Zagrebu i tada nam se priključuju brojni prijatelji i poznanici. S obzirom na planirani program, na delicije, tombolu i ostala ugodna iznenađenja nema sumnje da će se iznimno bogata tradicija Ličke večeri nastaviti i ove godine, istaknula je Katarina Kolaković iz Udruge Ličana „Vila Velebita“. S obzirom na tradiciju, nema sumnje da će tako biti i ove godine.

L.O.