Lički konopaši započeli sezonu feštom

0

Lički konopaši mogu biti zadovoljni sezonom 2010., koja je bila više nego uspješna. Nastupali su na 17 turnira, od toga su ostvarili 14 pobjeda, te tri druga mjesta.

U petak je održan domjenak na kojem su proslavili odlične rezultate u 2010. godini, a uz to je proslavljen i rođendan njihovog člana Mile Krivokuća.

Na domjenku je bilo razgovora o nadolazećoj sezoni, zaključak je bio jednoglasan-sve pobjede u turnirima na kojima će nastupati. Da su ozbiljno prionuli zacrtanom, svjedoči i šestorica novih članova , tako da ekipa broji oko 30 konopaša.

Za kulinarski dio, kao i uvijek bio je zadužen Berislav Miličević, a za ugodnu atmosferu pobrinuli su se Luka Budak – Lukšan i Nermin Pjanić, te su zvuci harmonike do ranih jutarnjih sati zabavljani konopaše i njihove goste.

Posebna zahvala ide mladoj ekipi iz teretane, direktoru Peđi Jurjeviću, te velečasnom Mili Šajfar iz Drežnik grada. Također velika pohvala LD Cvitušsa Lovinac i njihovom predsjedniku Ivici Miletić koji uvijek rado ustupe lovinački dom za potrebe konopaša.

U odličnoj atmosferi, prepunoj pjesme i plesa konopaši su odaslali poruku svojim protivnicima: SVI SE ČUVAJTE, LIČANI DOLAZE!

Portal Lika online konopašima “SVETO BRDO” želi puno uspjeha i veselja u nadolazećoj sezoni.

T.J.