Lika online i dalje najčitaniji regionalni portal u Hrvatskoj!

0

Portal Lika online iz 2015. u novu 2016. godinu ulazi kao uvjerljivo najčitaniji regionalni portal u Hrvatskoj. Dokaz ovoj tvrdnji je i top lista portala agencije AMIXIMA Corp. s sjedištem u Torontu koja je napravila liste najčitanijih news portala po državama. Tako je prema portalu kanadske agencije portal Lika online 9. najčitaniji news medij u Hrvatskoj.

Prema podacima Amazonovog servisa Alexe portal Lika online 12. je načitaniji news medij u državi i prema ukupnoj posjeti 26. najposjećenija stranica u Hrvatskoj.

Prema podacima Google-ovog servisa Analytics portal Lika online na dnevnoj bazi posjeti između 25.000-30.000 jedinstvenih posjetitelja, koji stranice portala otvore više od 100 tisuća puta! Najbliži konkurent na lokalnoj razini je portal GsPress.net koji zauzima 480. mjest ukupno čitanih web stranica u državi. Na društvenoj mreži Facebook prati nas 33 tisuće “fanova” na dnevnoj bazi.

Portal Lika online s radom je  počeo 2010. godine isključivo kao projekt s ozbiljnim sadržajima, dnevnim događajima i zanimljivostima iz Like i županije, ali i novostima iz kulture, politike i poslovnog svijeta.

Svega ovoga, ne bi bilo bez Vas poštovani čitatelji! Još jednom Vam hvala na svakoj pohvali, sugestiji, primjedbi. Svakodnevni kontakt koji održavamo sa vama za nas je neprocjenjiv. Svaki naš uspjeh, svaka nagrada koju smo dobili i vaša je nagrada. Zbog vas, bit ćemo još bolji.

Uredništvo portala Lika online

Izvori: Alexa.com | Allyoucanread.com
Poredak