Lika Online najposjećeniji regionalni portal u Hrvatskoj

7

Lika-online.com , jedini HRVATSKI neovisni portal Like, i dalje je najčitaniji regionalni portal u Lici i Hrvatskoj. S nešto manje od 215.000 pojedinačnih posjetitelja na mjesec portal Lika Online našao se ispred medijskih “divova” kao što su novilist.hr i nacional.hr. 

Prema Google Analytics mjerenju posjeta portal Liku Online dnevno posjeti između 5.500-15.000 jedinstvenih posjetitelja, što je 50x veći broj od najčitanijih dnevnih novina u Ličko-senjskoj županiji.

Lika Online je prije 2 godine počeo isključivo kao projekt s ozbiljnim sadržajima, dnevnim događajima i zanimljivostima iz Like i županije, ali i novostima iz kulture, politike i poslovnog svijeta.

No najbitnije od svega je da smo pridobili Vas, najbolje čitatelje na svijetu. Hvala vam na svakoj pohvali, sugestiji, primjedbi. Upravo taj svakodnevni kontakt s vama za nas je neprocjenjiv. Pa čak i onda kada se zbog nečega naljutite na nas. Jer i tada nam javite da ste ljuti, upozorite nas na pogrešku i to je signal koji nikada nismo i nećemo ignorirati. Svaki naš uspjeh, svaka nagrada koju smo dobili i vaša je nagrada.

I dalje ćemo biti iskreni i pisati samo istinu, kakva god ona bila. Nadamo se da smo vas u proteklih godinu i pol dobro informirali, ali i da ste se uz nas dobro zabavili i od srca nasmijali. Zbog vas, bit ćemo još bolji.

Kao i svaki put, Google Analytics statistika…..

Hrvoje Jurković