Ljeto u Karlobagu: U utorak ‘Lička seljačka tržnica’ uz bogatu ponudu lokalnih proizvoda

0

Lokalna akcijska grupa Lika u suradnji s Turističkom zajednicom općine Karlobag, sedmu godinu zaredom, organizira tradicionalnu “Ličku seljačku tržnicu”. Pozivaju se svi da posjete ovo omiljeno okupljalište na Trgu dr. Franje Tuđmana, poznatijem kao Baška placa, 25. srpnja 2023. i 8. kolovoza 2023., s početkom u 19:30 sati.

Kao dio manifestacije, posjetitelji će imati priliku iskusiti ljeto u Karlobagu na najbolji mogući način, u sklopu tradicionalnog “Vrta povjerenja”. U okruženju laganog ljetnog povjetarca, posjetitelji će moći uživati u najslađim malinama te fenomenalnim vinima i rakijama. Također, bit će moguće isprobati i proizvode od lavande i smilja, dok će razne tradicionalne rukotvorine podsjetiti na neka prošla vremena.

Za najmlađe je osiguran program facepaintinga, a Ženska akcija Saborsko održat će mini radionicu, gdje će djeca imati priliku upoznati se s tradicionalnom izradom rukotvorina. Za glazbenu zabavu tijekom ljetne večeri pobrinut će se Plitvički bećari.

“Radujemo se vašem dolasku te se vidimo i ove godine na tradicionalnome Vrtu povjerenja u Karlobagu!”, poručuju iz Lokalne akcijske grupe Lika.

Ova manifestacija je prilika da se posjetitelji, kako domaći tako i strani, bolje upoznaju s kulturom i tradicijom Like, njenim proizvodima i obrtima. Svi ste dobrodošli u Karlobag sutra – “Lička seljačka tržnica” čeka na Vas!

L.O.