Malo fajta, malo krađe

Policijska uprava ličko-senjska javlja o relativno mirnom vikendu koji je iza nas. Evidentirana su dva kaznena djela, 16 prometnih nesreća i dva narušavanja javnog reda i mira.

Neustrašivi i silno žedni lopov je u Ćojluku, općina Udbina, iskoristio odsutnost 85-godišnje vlasnice i provalio u obiteljsku kuću iz koje je otuđio alkoholno piće. Jedan je majstor-lupež u Svetom Jurju sa radnog stroja u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Rijeci, demontirao i ukrao hidrauličnu pumpu. Trebala je čovjeku za posao.

Nastavak ispod oglasa

Jedna prometna nesreća je s ozlijeđenom osobom, a dogodila se na području Senja. U njoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom,a dogodile su se na području Otočca (8), Gospića (4) i Korenice (3).
Vikend je bio miran i što se tiče makljaža. Narušavanja javnog reda i mira počinjena su u samo jednom slučaju i to drskim ponašanjem i tučnjavom na području Gospića. Sudionici ovoga sraza uredno su evidentirani od strane Policije i protiv njih je podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.
L. O.