Milinović i Krmpotić s mladima snažno do uvjerljive pobjede

1

Najjača lista mladih je lista HDZ-a i koalicijskih partnera

U prepunoj dvorani KIC-a, okružen mnoštvom mladih, kandidat za župana dr. Darko Milinović uz nazočnost kandidata za gradonačelnika grada Gospića Petra Krmpotića, predstavio je svoj izborni stožer kao i kandidate za Županijsku skupštinu i Gradsko vijeće grada Gospića.

Oglas

Na jutrošnjem predstavljanju Izbornog stožera vidljivo je da Milinović ništa ne prepušta slučaju pa je odmah dao do znanja da su on i Krmpotić favoriti i sigurni pobjednici izbora, jer ono što su pokazali u pola sata govori sve o snazi HDZ-a i koalicijskih partnera.  Milinović i Krmpotić su predstavili svoj izborni stožer i volontere. Kako je naglasio Milinović radi se o užem stožeru (stotinjak ljudi), dok će širi stožer kako je rekao biti će predstavljen na nikad većem skupu u ponedjeljak u 20 sati.

Milinović već održao prvo obećanje, mladima dao veliki prostor

Na predstavljanju stožera su bili i tamburaši koji su neizbježni kada je Milinović u pitanju, a okupljenima je objasnio da se odlučio za jutarnje sate za predstavljanje stožera – jer po jutru se dan poznaje.

-Ovi mladi pokazuju da je Lika snažna i da zna kako, poručio je Milinović.

Milinović je predstavio i kandidate iz Gospića za Županijsku skupštinu, te i ostalih gradova i općina koji su mogli doći, kao i kandidate za Gradsko vijeće na čelu s gradonačelnikom Petrom Krmpotićem.

Pri prvom pogledu na listu vidi se da je Milinović održao dato obećanje, jer ljudi sa liste su mladi i školovani željni dokazivanja.

Uz slogan „Znam kako“ i uz glazbenu pratnju mladih tamburaša nošen snagom i zajedništvom, Milinović je najavio put koji vodi ka izgradnji bolje budućnosti ove županije. Nakon govora Izborni stožer Darka Milinovića i Petra Krmpotića se zaputio u šetnju ulicama grada gdje su ih pozdravljali brojni građani. Dodatno osvježenje stožera su Josipa, Iva i Anita. Josipa Ojurović-Čačić je šefica kampanje, Iva Alar glasnogovornica koja će voditi brigu o dostupnosti Milinovića novinarima, a direktorica kampanje Anita Lemić-Stagličić, koja je sa Josipom odgovorna za funkcioniranje stožera.

L.O./Foto:N.M.