Milinović: „Nova knjiga HDZ-a započinje danas, a prva stranica biti će opis pobjede na idućim parlamentarnim izborima“

3

U Gospiću svoj glas za Andreja Plenkovića danas je dao i dr. Darko Milinović, vođa ličko-senjskog HDZ-a, koji je tom prigodom na upit kako komentira koliko je dobro za stranku da je samo jedan kandidat za predsjednika, odgovorio da mu nije jasno zašto se to uvijek problematizira kada je u pitanju HDZ.
„I SDP je imao, ne samo na zadnjim nego i na predzadnjim izborima jednog kandidata, i HNS je imao jednog kandidata, i sada HDZ ima jednog kandidata, a svatko je odustao iz svojih razloga pa i ja osobno, kako bi se stranka pripremila što bolje za parlamentarne izbore“, kazao je Milinović.
Na upit da li očekuje promjene u vrhu stranke i vidi li sebe i tim novim promjenama, Milinović je kazao da on je „u vrhu HDZ-a, a poznato vam je da smo ja i Hasanbegović dobili najveći broj glasova. Promjene na čelu samog HDZ-a naravno da očekujem s današnjim danom s novim predsjednikom HDZ-a Andrejom Plenkovićem“.
-HDZ je danas zatvorio jednu knjigu koja govori o HDZ-u u protekle četiri godine, o pobjedama na euro izborima, na lokalnim izborima, predsjedničkim izborima, tijesno je, ali ipak pobijedio i na parlamentarnim izborima. Zadnja stranica te knjige govorit će o političkom neuspjehu, preslagivanju Vlade i o krizi unutar HDZ-a, ali i odgovoriti na pitanja zašto nije bilo analize, ipak neočekivanih rezultata na zadnjim parlamentarnim izborima. Nova knjiga započinje danas i očekujem da će prva stranica te nove knjige biti opis pobjede na idućim parlamentarnim izborima, kazao je Darko Milinović.

Dražen Prša