Milinović poručio Brinjacima: “S vama u Brinju do pobjede”

1

Nakon što je za portal Lika online dao izjavu oko raspisivanja prijevremenih izbora za 10. ožujka, zamolili smo župana Milinovića da nam prokomentira izjavu načelnika Brinja Zlatka Fumića. Odgovorio nam je da izjavu nije vidio, te da će je poslušati pa nam se povratno javiti.

Ubrzo nakon toga nazvao nas je i rekao:„ Ne znam čijom je glavom Fumić donosio odluke. Jedino što znam dok je bio sa mnom u koaliciji da je donosio odluke svojom glavom, sve što smo se dogovorili ispoštovano je i timski smo odlučivali.  Je li kada je u pitanju proračun  donosio odluke nečijom „tuđom „ glavom morat ćete pitati njega. Ta njegova izjava je malo čudna, ali je ne bih komentirao. Znam što je i on nebrojeno puta rekao, da smo prijatelji i da smo odlično surađivali, što je i istina.”

Milinović: “I Fumić je svjestan da u Brinju biraju između mene i Kustića, a ne mene i njega, te da ću zato imati odličan rezultat”

“Tim više me začudilo što je  nakon  javnog priopćenja poručio da će podržati proračun, za nekoliko se dana predomislio, a u proračun  sam stavio neke stvari za obnovu Doma zdravlja što je od mene i tražio. Čijom je glavom tada odlučivao neka prosude drugi, a ja iz poštovanja prema Fumiću i daljnje dobre suradnje ostat ću bez komentara. I Fumić zna da će moja lista u Brinju polučiti odličan rezultat jer Hrvatice i Hrvati u Brinju neće glasovati između mene i njega, nego između mene i Marija Kustića, a tu sam ja favorit. Pozivam sve članove HDZ – a , ali i sve ostale da mi ukažu povjerenje – S vama u Brinju do pobjede, zaključio je Milinović.

L.O.