Milinović: ” SDP i Milanović državu vode u propast”

2

Novalja – Više od tisuću ljudi sinoć se okupilo na Trgu bazilike u Novalji  na predizbrnom skupu HDZ-a  kojima je svoj program predstavio kandidat za gradonačelnika Ivan Dabo. Podršku Ivanu Dabi dali su svojom nazočnošću predsjednik ŽO HDZ Ličko-senjske županije Darko Milinović, kandidat za župana Milan Kolića i predsjednik HSS LSŽ  Danijel Ropuš i gradonačelnik grada Maribora Franc Krangler  sa kojim grad Novalja ima dugogodišnju uspješnu suradnju.

Oglas

Predstavljeni su kandidati  za gradsko vijeće Novalje, nakon čega je kandidat za gradonačelnika Ivan Dabo izdvojio u svom govoru faze razvoja grada Novalje od 90-ih do danas, predstavljajući projekte koji su Novalju pretvorili u perjanicu primorskog turizma u RH, naglasivši da je HDZ sa koalicijskim partnerima garancija opstojnosti i daljnjeg razvoja grada.

Predsjednik ŽO HSS-a LS županije Danijel Ropuš poručio je da su Darko Milinović i on prepoznali ne samo potencijal koalicije na županijskoj već i nacionalnoj razini te da očekuje da će na istoj u nadolazećim parlamentarnim izborima također biti ostvaren  izvrstan rezultat. Kandidat za župana Milan Kolić pohvalio je napore koje je dosadašnji gradonačelnik Ivan Dabo učinio u razvoju grada te poručio protukandidatu Dabe za mjesto gradonačelnika Borisu Šuljiću da se izbori kod druga Milanovića i upita ga što je učinio za Novalju.

Predsjednik ŽO HDZ LS županije Darko Milinović kazao je da će Novalja i dalje u Europi pronositi glas o Hrvatskoj te poručio da iako aktualna vlada na čelu sa premijerom Milanovićem vodi svoju stranku u put za nigdje, HDZ neće dozvoliti da i Hrvatsku odvede na put za nigdje.

Dražen Prša