Milinović: ” SDP i Milanović državu vode u propast”

Novalja – Više od tisuću ljudi sinoć se okupilo na Trgu bazilike u Novalji  na predizbrnom skupu HDZ-a  kojima je svoj program predstavio kandidat za gradonačelnika Ivan Dabo. Podršku Ivanu Dabi dali su svojom nazočnošću predsjednik ŽO HDZ Ličko-senjske županije Darko Milinović, kandidat za župana Milan Kolića i predsjednik HSS LSŽ  Danijel Ropuš i gradonačelnik grada Maribora Franc Krangler  sa kojim grad Novalja ima dugogodišnju uspješnu suradnju.

Nastavak ispod oglasa

Predstavljeni su kandidati  za gradsko vijeće Novalje, nakon čega je kandidat za gradonačelnika Ivan Dabo izdvojio u svom govoru faze razvoja grada Novalje od 90-ih do danas, predstavljajući projekte koji su Novalju pretvorili u perjanicu primorskog turizma u RH, naglasivši da je HDZ sa koalicijskim partnerima garancija opstojnosti i daljnjeg razvoja grada.

Predsjednik ŽO HSS-a LS županije Danijel Ropuš poručio je da su Darko Milinović i on prepoznali ne samo potencijal koalicije na županijskoj već i nacionalnoj razini te da očekuje da će na istoj u nadolazećim parlamentarnim izborima također biti ostvaren  izvrstan rezultat. Kandidat za župana Milan Kolić pohvalio je napore koje je dosadašnji gradonačelnik Ivan Dabo učinio u razvoju grada te poručio protukandidatu Dabe za mjesto gradonačelnika Borisu Šuljiću da se izbori kod druga Milanovića i upita ga što je učinio za Novalju.

Predsjednik ŽO HDZ LS županije Darko Milinović kazao je da će Novalja i dalje u Europi pronositi glas o Hrvatskoj te poručio da iako aktualna vlada na čelu sa premijerom Milanovićem vodi svoju stranku u put za nigdje, HDZ neće dozvoliti da i Hrvatsku odvede na put za nigdje.

Dražen Prša