Milinović: „Zahvaljujem se na apsolutnoj potpori birača i korektnosti Ernesta Petrya i Ante Franića. Pozivam ih da s najjačom političkom strankom HDZ grade gospodarsku i političku stabilnost“

U prvom krugu lokalnih izbora za župana Ličko-senjske županije izabran je dr. Darko Milinović. Tim povodom smo ga nazvali da prokomentira izborne rezultate.

-Zahvaljujem svima koji su mi dali najveću moguću čast – voditi Ličko-senjsku županiju. HDZ je osnažio svoju poziciju od prije četiri godine i što nam je izuzetno bitno pobijedili smo i u Lovincu. Čestitam i svojim političkim protivnicima na izuzetno fer i korektnoj kampanji. Kao što sam rekao bez obzira što sam apsolutni pobjednik, želim i njih uključiti u bitku za bolju i uspješniju Ličko-senjsku županiju. Čestitam i GO HDZ-a Gospić i Petru Krmpotiću, na izuzetnim rezultatima, boljima nego prije četiri godine. Pozivam sve one koji su meni u gradu Gospiću dali glas, da svoj glas u drugom krugu dadu Petru Krmpotiću jer je to bitna osovina stabilnosti Ličko-senjske županije.

Nastavak ispod oglasa

L.O.