Mlada, lijepa i talentirana: nova Miss Ličko-senjske županije želi postati farmaceutkinja

0

Na nedavno zavšenoj manifestaciji “Jesen u Lici”, među brojnim sadržajima održan je i izbor Miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske. Pobjedu je odnijela 17-godišnja gospićanka Tia Stilinović. Tim povodom, danas je u Kabinetu župana Ernesta Petryja održan prijem za novoizabranu miss Ličko-senjske županije. Uz župana Petryja, prijemu je nazočila i zamjenica Jasna Orešković-Brkljačić te Miss Ličko-senjske županije Tia Stilinović.

Tiu je pozdravio župan Ernest Petry, koji joj je zaželio puno sreće u nadolazećem razdoblju.

Oglas

-Iznimno mi je drago što će Tia biti predstavnica Ličko-senjske županije na izboru za Miss Hrvatske. Ovim prijemom želimo joj izraziti zahvalnost. Na natjecanju je bila najmlađa i najuspješnija iz naše županije. Poznajem je otkad je bila mala curica, što je dokaz da naša županija uvijek ima talentirane predstavnike. Hvala ti na prijavi i čestitke na pobjedi. Ovaj prijem ima još jedan cilj – da se malo više istakneš u medijskom prostoru i da ti pomognemo u tvojoj karijeri. Siguran sam da ćeš u budućnosti imati mnoge obaveze kao Miss i vjerujem da si spremna za sve izazove”, rekao je župan Ernest Petry.

Nakon županovog govora, novinarima se obratila novoizabrana Miss Ličko-senjske županije Tia Stilinović.

-Želim se zahvaliti na prijemu i prilici da kažem nekoliko riječi. Tijekom natjecanja za Miss Ličko-senjske županije, imala sam mnoge privatne obaveze. Sve se odigralo brzo, čak bih rekla i šokantno. Stoga sam duboko zahvalna organizatorima za moju pobjedu i sve što se dogodilo na izboru. Nadam se da ću imati sreće u nadolazećem Izboru za Miss Hrvatske”, istaknula je Tia. Dodala je kako želi nastaviti svoje obrazovanje u području farmacije. Posebne pozdrave uputila je djedu, koji joj je bio njen najveći podupiratelj sudjelovanja na izboru za Miss, te bratu koji ju je prijavio na natjecanje.

Župan Ernest Petry uručio je Tii amblem Ličko-senjske županije i buket cvijeća. Krajem listopada održat će se pripreme za Miss Hrvatske na Plitvičkim jezerima, a 27. studenog je finale, gdje će se odlučiti tko će Hrvatsku predstavljati na ovom prestižnom natjecanju.

L.O.