Mr. Milinović: «HDZ se nikoga ne boji»!!!

17

GOSPIĆ – Članovi Županijske i Gradske organizacije HDZ-a upriličili su još jedan susret s građanima Gospića. U svega nekoliko sati do podneva štandu HDZ-a prišlo je skoro tisuću građana. Neki su kušali kuhano vino, neki kestenje, dok su brojni postavljali pitanja vezana uz politiku, gospodarstvo, komunalnu infrastrukturu, školstvo… Kako je pri tome istaknuo gradonačelnik Grada Gospića Milan Kolić, HDZ se s građanima ne susreće od izbora do izbora.

  – Mi smo  našim sugrađanima na dispoziciji svih 365 dana u godini. Ovdje smo i u dobru i zlu, za sve blagdane, obljetnice, na komemoracijama, u izvanrednim situacijama, elementarnim nepogodama… Kao što vidite odgovaramo na pitanja sugrađana i ne pitamo pri tom pripadaju li bilo kojoj političkoj opciji.  Mnogi su danas postavljali pitanja našem potpredsjedniku Vlade RH, ministru mr. Darku Milinoviću. Mi smo otvorena stranka i ne djelujemo od izbora do izbora, kao što neki to čine  isključivo u predizborne svrhe, istaknuo je  gradonačelnik Kolić. Na najviše pitanja odgovarao je mr. Darko Milinović, pojašnjavajući detalje zdravstvene reforme, što će pacijentima donijeti nova gospićka poliklinika, tko će pobijediti na izborima…???

     – Mi smo uvjereni u još jednu pobjedu HDZ-a, rekao je prvi čovjek županijskog HDZ-a mr. Milinović. Ako rezultati ne budu bolji nego li 2007., mi računamo barem s istim uspjehom. Kao što vi novinari najbolje znate, mi se s našim sugrađanima ne sastajemo samo u predizborno vrijeme, već kontinuirano i barem 20-ak puta tijekom godine. Mnogi građani, baš kao i danas, imaju brojna pitanja, traže savjet i pomoć. Tako je ovo danas još jedna zgodna situacija za odgovor na pitanja koji tište građane. Svatko može doći do ministra i potpredsjednika Vlade i postaviti mu neko pitanje. Radostan sam kada ja i moji najbliži stranački prijatelji možemo pomoći. Ovo je još jedan pokazatelj kako radi HDZ, ali dokaz ugleda koji uživamo među sugrađanima, naglasio je mr. Milinović. Upitan za komentar na ukupnu političku situaciju u zemlji, kao i na povratak u politiku Dražena Budiše, Milinović je kratko odgovorio.

  – Uvjeren sam da građani ovoga grada, županije i IX. Izborne jedinice nisu zaboravili da je g. Budiša 2000. godine išao u koaliciju sa SDP-om i doveo ih na vlast.  Nedavno je g. Budiša izjavio da neće koalirati sa HDZ-om. Vjerojatno pravi kalkulacije kako bi na vlast opet doveo SDP. Ovdje njegova stranka vjerojatno neće prijeći niti izborni prag, pa je stoga smiješno reći da se HDZ boji Dražena Budiše. HDZ se ne boji nikoga!!!

                                                                                                                     M . S.