Mr. Milinović: «Idemo po pobjedu, nitko ne može izbaciti Hrvatskoj i Hrvatima HDZ iz srca»

34

GOSPIĆ – Članovi Županijske i Gradske organizacije HDZ-a upriličili su još jedan susret s građanima Gospića. Na već tradicionalnom HDZ-ovom štandu brojni građani mogli su kušali kuhano vino, girice, te postavljati pitanja vezana uz HDZ-ov izborni program….

U svome govoru ministar Milinović uvjereno je najavio pobjedu HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima.

– Čuli ste ljude, idemo po pobjedu na idućim parlamentarnim izborima, nitko ne može izbaciti Hrvatskoj i Hrvatima HDZ iz srca. Kad je bilo najteže, i 90-te, mnogi su govorili nećete uspjeti stvoriti Hrvatsku državu, stvorili smo… Govorili su da neće predsjednica stranke biti u stanju odblokirati pregovore pa smo odblokirali, a sada govore da ne možemo pobijediti na idućim parlamentarnim izborima. Dokazat ćemo da možemo polučiti odličan rezultat i pobjediti na parlamentarnim izborima – kazao je Milinović.

– Idemo se pofajtat za svaku županiju, za svaki grad, za svaku općinu, za svaku ulicu, ući ćemo u svaki stan i svaku kuću i obrazlagati kako ćemo pobijediti na idućim izborima, zaključio je.

Na novinarski upit o lošem rejtingu stranke u “bastionu HDZ-a” prema anketama Milinović je poručio kako sve relevantne ankete govore o pobjedi HDZ-a u IX. izbornioj jedinici. Na upit o slučaju Boljkovac ministar je izjavio da svatko tko je ubijao nedužne civile, mora odgovarati, jer se samo na taj način može ojačati antifašistička svijest, a svi zločini ma gdje i od koga dolazili moraju biti rasvjetljeni.

Upitan za komentar o izjavi Pupovca na uhićenje Josipa Boljkovca, Milinović je kratko poručio da je zanimljivo kako ovaj nije davao takve oštre komentare na uhićenja koja su se događala proteklih nekoliko godina.

H.J.