Narodni dar i ekipa do ranih jutarnjih sati zabavljali raspjevane Ličane

0

Sinoć je u Okujama  održana druga po redu Lička noć. U restoranu “Za Vašu dušu” okupilo se preko 400 Ličana koji su do ranih jutarnjih sati uživali u pjesmama svoga rodnog kraja. Došli su Ličani iz svih krajeva Hrvatske, bila je tu i skupina Slavonaca koji su samo zbog ove fešte krenuli na put iz Slavonije.

Goste su zabavljali glazbeni sastavi Narodni dar iz Gacke doline i Harmony band iz Ogulina, Jandre Rukavina, Meri Miljković, te Milijan Knežević. Prvi su na binu izašli dečki iz Gacke doline koji su setom svojih pjesama  podignuli prisutne na noge, te stvorili atmosferu za pamćenje. Nakon njih na binu su izišli Harmony band, Jandre Rukavina, Meri Miljković, te Milijan Knežević.

Iako se jutro bližilo podij je bio popunjen rasplesanim Ličankama i Ličanima, na binu je  ponovno izašao Narodni dar, te izazvao erupciju oduševljenja. Atmosfera je tijekom čitave noći bila više nego odlična, pjevalo se i plesalo.

Tijekom noći razgovarali smo sa Ličanima, njihovi komentari su bili puni hvale za sve izvođače, posebno za dečke iz Gacke doline, trenutno najpopularniji glazbeni sastav narodne glazbe.

Bila je ovo noć za pamćenje, vlasnik restorana Goran Medanović nakraju se zahvalio prisutnima, te zapjevao par pjesama.

T.J.