Nastavlja se potraga za Antoniom Bilić

0

Potraga za nestalom maloljetnicom Antoniom Bilić se nastavlja. I dalje se provjeravaju osobe koje fizički sliče foto-robotu, no, do sada nitko nije doveden u izravnu vezu s nestankom.

Policija je i danas nastavila sa svim ostalim aktivnostima, odnosno, i dalje kontinuirano kriminalističko-analitički istražuje sve pribavljene informacije, a uz to, pregledava i analizira zapise sa nadzornih kamera sa autoceste, graničnih prijelaza, parkirališta, benzinskih crpki, i provjerava podatke u svim prijevozničkim tvrtkama koje koriste teretna vozila slična traženom.

Obzirom da nam se do sada nije javio muškarac starije dobi, za kojega imamo informaciju da je u vrijeme ulaska maloljetnice u kamion bio u blizini, još ga jednom molimo da to učini.

Naposljetku, iznova zahvaljujemo svim građanima na dojavama o nestanku maloljetne Antonie Bilić, i ujedno vas pozivamo da to činite i dalje. Sa korisnim se informacija obratite najbližem policijskom službeniku, u najbližu policijsku postaju, putem elektronske pošte na adrese: policija@mup.hr, javnost@mup.hr, sibensko-kninska@mup.hrili na besplatan broj policije 192.

MUP