Natjecanje osnovnih škola u programu „SIGURNO U PROMETU“

0

Pod pokroviteljstvom Ličko-senjske županije realiziran je program „SIGURNO U PROMETU“ u kojem je sudjelovalo šest ekipa iz osnovnih škola iz Gospića,Perušića i Udbine, a iz Ličkog Osika su stigle čak tri ekipe.  Nakon teoretske provjere koju su proveli predstavnici HAK-a i praktične provjere pred Povjerenstvom u sastavu:Ante Podnar-predsjednik,Stipe Lulić-član,Dubravko Mesić-član, utvrđen je redoslijed gdje su najbolji učenici iz osnovne škole „Dr.Jure Turić“,Gospić, drugi su učenici osnovne škole Kralja Tomislava iz Udbine, a treći su bili učenici osnovne škole „Dr.Franjo Tuđman“ iz Ličkog Osika.

Ipak, sukladno pravilima HAK-a na državno natjecanje idu najbolji pojedinci , pa će Ličko-senjsku županiju predstavljati MILE BAŠIĆ i ANTE TOMLJENOVIĆ iz Ličkog Osika, te ANA MARIJA DOŠEN iz Gospića i KRISTINA DRAGIČEVIĆ iz Udbine.

Svi sudionici , a posebno predstavnici HAK-a izrazili su zadovoljstvo izuzetnom organizacijom natjecanja od osnovne škole „Dr. Jure Turić“ i Autokluba „LIKA“ iz Gospića.

Lika-Online.com