Ne propustite – košarkaški spektakl u Gospiću!

1

GOSPIĆ – Sutra s početkom u 18h u drugom kolu A-1 lige ženske košarke pred gospićkom publikom će snage odmjeriti trenutno dvije najbolje ženske košarkaške ekipe u Hrvatskoj.

ŽKK Novi Zagreb, koji sutra dolazi u Gospić, će za nekoliko dana odigrati povijesni susret u novoj sezoni Eurolige, utakmicom protiv Galatasarayja. Naime, odstupanjem ŽKK Gospić CO iz Eurolige, čast za natjecanje u toj elitnoj košarkaškoj ligi je pripala ekipi ŽKK Novi Zagreb.

Oglas

Prije nepune 4 godine, ŽKK Novi Zagreb bio je pred raspadom, nije bilo protivnika koji nije u Trnsko dolazio po bodove. Danas, Novi je Zagreb predstavnik Hrvatske u najelitnijem klupskom natjecanju, a većina tih klubova danas gleda ‘Lupice’ sa zavisti. Igrati Euroligu – to mogu samo najbolji. Split, Croatia, Jolly Šibenik, Gospić CO – i danas Novi Zagreb.

No, prije Galatasaraya treba odigrati i težak meč u Gospiću, protiv favoriziranog domaćina, najtrofejnijeg kluba u hrvatskoj povijesti – ŽKK Gospić CO. Iako su ga napustile najbolje igračice, ostao je najtrofejniji hrvatski trener, Stipe Bralić, koji svojom vizijom košarke uvijek protivnicima stvara probleme. I sa, na papiru, slabijom ekipom, kao što je činio i lani u Euroligi.

Subota – 19. listopada – Gradska športska dvorana Gospić s početkom u 18h

T.J./L.O.