Nogometna natjecanja u županijskoj nogometnoj ligi

2

Počelo je natjecanje u županijskoj nogometnoj ligi (skupina Ličko-senjska) u kategoriji mlađih pionira),a  postignuti su slijedeći rezultati:

NEHAJ – NOVALJA 5:2

Oglas

GOSPIĆ 91 – CROATIA  1:7

Uvjerljivo vode mlađi pioniri Croatije /Lički Osik/ sa pet bodova  koji će u subotu, 02.04.2011.g. u Senju igrati protiv drugoplasiranog  Nehaja.

Juniori su nastavili natjecanje. Croatia iz Ličkog Osika je uvjerljivo pobijedila Sokolac sa 11:2, dok je Otočac bio bolji od Perušića u gostima i pobijedio sa 4:2.

U ovom natjecanju CROATIA /Lički Osik/ nema premca jer dosada nisu izgubili niti boda, pa trener Mile Rukavina ima razloga za zadovoljstvo.

U 7. kolu Croatia čeka Perušić U Ličkom Osiku, a Sokolac u Brinju očekuje  Liku 95, dok će Gospić 91 i Otočac u Gospiću odlučiti tko će nastaviti trku sa Croatijom za titulu prvaka.

 

U 1. Kolu kupa u kategoriji seniora postignuti su slijedeći rezultati :

PLITVICE – PERUŠIĆ  0:2

LIKA 95 – SOKOLAC    0:5

GACKA 1925 – CROATIA  2:0

PAZARIŠTE – OTOČAC  0:0 (penali 5:6)

VELEBIT – BUNJEVAC GAVRAN  0:3 (b.b.)

NK“Velebit je otkazao natjecanje jer im poduzetnici i političari prema njihovom dopisu unatoč obećanjima nisu kupili kopačke pa nisu imali u čemu igrati, te su predali utakmicu. Kako će disciplinski sudac gledati na ovakvu odluku znati će se uskoro.

Pazarište je iznenadilo, a Sokolac dokazao da je ozbiljan klub, kao i Perušić koji je pobijedio u gostima sa svojim silnim pojačanjima. Oslabljena Croatia je izgubila u Sincu, ali imaju primjedbe na suđenje.

U 2. Kolu igraju:

Krivi Put: BUNJEVAC GAVRAN – GACKA 1925

Brinje: SOKOLAC – NOVALJA

Otočac: OTOČAC – NEHAJ

Perušić: PERUŠIĆ – GOSPIĆ 91

Svaki par je od posebne zanimljivosti i privlači pozornost gledatelja.

 

Ipak šansu za popravak imaju u 1. Kolu ŽNL (skupina Ličko-senjska) gdje igraju:

Krivi Put: BUNJEVAC GAVRAN – PAZARIŠTE

Brinje: SOKOLAC – OTOČAC

Sinac. GACKA 1925 – LIKA 95

Mukinje: PLITVIC E- CROATIA

Žabica : VELEBIT – PERUŠIĆ

 

Nogometna uzbuđenja  se očekuju u Brinju gdje ojačani Sokolac očekuje bodove sa favoritom Otočcem, a posebno će biti zanimljivo u Žabici gdje igraju VELEBIT i PERUŠIĆ.

Bunjevci bi trebali biti uvjerljivi protiv Pazarištana, ali isto su mislili i gosti iz Otočca pa se tek nakon penala izborili plasman u 2. Kolo kupa.

Lika 95 nakon posrtanja protiv Sokolca , a Gacka 1925 nakon pobjede protiv Croatije s pravom očekuje prve proljetne bodove, dok se na utakmici u Mukinjama gdje igraju Plitvice i Croatia može planirati sa svim rezultatima.

H.J.