Novo mjesto za rekreaciju i druženje: U Karlobagu se otvara “Bura Gym”

0

Komunalno poduzeće Općine Karlobag, Vegium d.o.o., najavilo je za srijedu, 5. travnja otvaranje nove teretane u Karlobagu. “Bura Gym” prostirat će se na 90 kvadrata, te će prvenstveno biti namijenjena lokalnom stanovništvu i kao dodatna ponuda turistima koji posjete ovo mjesto u sezoni.

Teretana će nuditi mogućnost kupnje mjesečne, tjedne i dnevne karte, čime će se prilagoditi potrebama i željama posjetitelja. Radno vrijeme objekta do početka sezone bit će od 9 do 13 sati te od 17 do 21 sat, omogućujući korisnicima fleksibilnost u planiranju vlastitog treninga.

Oglas

Uz teretanu, Vegium d.o.o. krajem svibnja planira urediti i igraonicu za djecu na dodatnih 20 kvadrata. Ovaj prostor omogućit će roditeljima da se posvete vlastitom zdravlju i rekreaciji, dok će njihova djeca uživati u sigurnom i zabavnom okruženju.

Otvaranje teretane i igraonice za djecu predstavlja značajan korak za Općinu Karlobag u promicanju zdravog načina života i poticanju lokalne zajednice na bavljenje sportom. Također, ovakvi objekti doprinose razvoju turističke ponude, privlačeći goste željne aktivnog odmora i kvalitetnog provoda.

L.O.