Obavijest župljanima Kompolja, Švice i Brloga

0

Župnik vlč.Mile Rajković u bolnici

Oglas

U četvrtak 30.rujna ove godine u popodnevnim satima, u vrijeme slavlja sakramenta ispovjedi u Domu za starije i nemoćne osobe u Brlogu, župnik je osjetio da mu nije dobro. Otišao je u obližnju kuću kod rođakinje da se malo odmori, ali se stanje pogoršavalo pa je trebalo pozvati Hitnu pomoć. Prebačen je u bolnicu u Ogulinu, potom iste večeri u Rijeku ( Sušak ). Ustanovljen je srčani infarkt. Najprije se mislilo da će moći biti operiran, ali to za sada ipak nije moguće. Uz potreban medicinski tretman, očekuje se kako će se sve razvijati.

Svim župljanima preporučujem vlč.Milu Rajkovića u molitve za nužno zdravlje.

On se svima zahvaljuje na sjećanju i molitvama.

1. U dogovoru s biskupom mons.dr. Milom Bogovićem do Svih svetih ( uključivo ) osobno ću dolaziti iz Rijeke na nedjeljne mise ( po dosadašnjem rasporedu ) u Kompolju u 10,00 sati, a u Švici u 11,30 sati. U Brlogu su mise druge i četvrte nedjelje u mjesecu u 15 sati, a dolaziti će vlč.Ivica Miškulin, župnik iz Ličkog Lešća ( tel.787-318).

Na Sve svete bit će oglašen daljnji raspored misa

DOĐITE NA MISE DA ZAJEDNIČKI MOLIMO ZA ZDRAVLJE NAŠEG ŽUPNIKA. U Rijeci ću biti vlč.Rajkoviću na pomoći i pratiti razvoj daljnje situacije. Moj broj telefona je 051. 216 616.

2. Ako trebate za neko pitanje svećenika javite se nedjeljom poslije mise pa će se vidjeti što je moguće učiniti. U svakom slučaju imajte razumijevanja da neće uvijek biti moguće izvesti sve kako očekujete ( također što se tiče narudžbi misa godišnjica ). Vodite računa o tome da svi župnici vode više župa DAKAKO AKO SE RADI O BOLESNIKU ( Ispovijed, pričest i bolesničko pomazanje ) A POGOTOVO O SMRTNOM SLUČAJU javite se župniku u Otočac ( mons. mr. Tomislav Šporčić, tel.771 261 ).

Mons. dr. Milan Šimunović, v.r.

Svećenik – rodom iz Kompolja