Obilježen Dan Srednje škole Otočac

1

Danas, 9.prosinca u Srednjoj školi Otočac svečano je obilježena 65.godišnjica postojanja Srednje škole u Otočcu.

U predvorju Srednje škole upriličen je bogat i raznovrstan kulturno- zabavni program kojemu su uz učenike i djelatnike škole nazočili i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Ostović, ravnateljica Osnovne škole Zrinskih i Frankopana Otočac Lucija Sekula, ravnateljica Dječjeg vrtića Ciciban Otočac Ljiljana Gomerčić, predstavnik crkvene vlasti don Anđelko Kaćunko i roditelji.

Nakon pozdravnih riječi ravnatelja škole prof. Dinka Sekule nazočnima se obratio i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Ostović koji je u svom obraćanju čestitao svim učenicima i njihovim profesorima Dan škole te je učenicima poručio da iskoriste svoje profesore kao enciklopedije znanja kako bi postali što spremniji za upis na željene fakultete. Također ih je pozvao da svojim prisustvom uveličaju svečano otvaranje 5. Adventa u Gradu Otočcu koji će se održati 17. i 18. prosinca 2011. godine i zaželio im sretne i blagoslovljene nadolazeće blagdane.

Prigodan program obogatili su svojim nastupom učenici III. razreda Gimnazije, a glazbenom izvedbom oduševili su članovi grupe Razbijači čaša.

( mo/bib)