Obiteljski tjedan u NP-u Plitvička jezera

Detalj s Obiteljskog tjedna 2014.

Kruna iznimno uspješne sezone na Plitvičkim jezerima, našem najvećem, najstarijem i najposjećenijem nacionalnom parku, bit će Obiteljski tjedan za hrvatske građane.

Ovom posebnom ponudom, koja uključuje promotivnu cijenu ulaznice u nacionalni park i posebnu ponudu menija po promotivnim cijenama, Uprava želi potaknuti obiteljske, individualne goste da u tjednu od 24. do 31. listopada 2015. posjete Plitvička jezera po znatno povoljnijim uvjetima i uživaju u ljepoti prirode najvećeg i najstarijeg nacionalnog parka u Republici Hrvatskoj.

Nastavak ispod oglasa

Svaka obitelj moći će kupiti ulaznicu po promotivnoj cijeni od 25,00 kn po osobi (odrasli i djeca starija od 7 godina). Cijena ulaznice, ovisno o odabranom programu razgleda i vremenskim uvjetima u parku, uključuje vožnju panoramskim vlakom i elektrobrodom te osiguranje posjetitelja. Djeca starosti do 7 godina imaju besplatan ulaz u nacionalni park.

Za potpuni doživljaj tijekom Obiteljskog tjedna, u samoposlužnom dijelu restorana Poljana i Borje, te samoposlužnom dijelu restorana hotela Grabovac i kampa Korana, u ponudi su i meniji po jedinstvenoj cijeni od 45,00 kn po osobi.
Restoran Poljana nalazi se u centralnoj zoni nacionalnog parka i pogodan je za ručak tijekom boravka u samom parku.

Restoran Borje nalazi se na južnom prilazu nacionalnom parku, cca 15 km od njegovog južnog ulaza, u pravcu jadranske obale. Restoran kampa Korana i restoran hotela Grabovac nalaze se na sjevernom prilazu nacionalnom parku, cca 10 km od njegovog sjevernog ulaza, u smjeru Zagreba.

Tijekom trajanja obiteljskog tjedna, subotom i nedjeljom, organizirani su i nastupi kulturno-umjetničkih društava koja će predstaviti ličku tradiciju i kulturno naslijeđe plitvičkoga kraja.

Ponudu menija u okviru ponude „Obiteljski tjedan 2015.“ pogledajte ovdje.
L.O.