Održana akcija ‘Cvijet za ljepši okoliš Brinjskog kraja’

Četvrtak je bio posebno ugodan dan za stanovnike Brinja. Komunalno društvo Brinje, u suradnji s Općinom Brinje i Turističkom zajednicom općine Brinje, organiziralo je akciju pod nazivom “Cvijet za ljepši okoliš Brinjskog kraja”. Kroz ovu akciju podjele sadnica cvijeća obilježen je Dan zaštite okoliša i istaknuta važnost brige o okolišu te uređenju okućnica.

Akcija se pokazala izuzetno uspješnom – na nju se odazvao veliki broj građana s područja cijele općine. Sugrađani su izrazili oduševljenje kako raznolikošću ponuđenih sadnica, tako i samom inicijativom koja promovira ljepši i zdraviji okoliš.

Nastavak ispod oglasa

Ova akcija još jednom potvrđuje posvećenost Brinja održivom razvoju i brizi o okolišu, te nastojanju da se stvori ljepši, čistiji i zdraviji prostor za sve njegove stanovnike. Na taj način, Brinje postaje prepoznatljivo ne samo po svojoj prirodnoj ljepoti, već i po svijesti svojih građana o važnosti očuvanja okoliša. “Cvijet za ljepši okoliš Brinjskog kraja” samo je jedna u nizu inicijativa kojima se teži stvaranju ljepšeg i zdravijeg okruženja za sve stanovnike Brinjskog kraja.

L.O.