Održana izborna sjednica Saveza Športova Ličko-senjske županije

0

U izuzetno tolerantnoj atmosferi održana je izborna sjednica Saveza Športova Ličko-senjske županije. Od 29 članova Skupštine sjednici je prisustvovalo 26 članova Skupštine, a kao gosti su prisustvovali Hasan Hromadžić(predsjednik Skupštine Igara prijateljstva) , Miro Zorica (voditelj poslovnice Splitske banke u Gospiću)  i Željko Mataija (član Predsjedništva Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza). Na sjednici su predstavljeni projekti IX Igara prijateljstva koje se ove godine organiziraju u Bihaću, a posebno je najavljen prijem delegacije Igara kod hrvatskog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića koji se predviđa 18.svibnja.

Sportske igre mladih su predstavljene kratkim filmom, dok je voditelj poslovnice Miro Zorica predstavio Splitsku banku i njezine planove.

Poslije toga uslijedila su izvješća , koja su uz svega jednu diskusiju jednoglasno usvojena.Isto tako jednoglasno izabrani su:

Predsjednik- Budimir Peranić

Glavni tajnik-Stjepan Ćaćić

Član Hrvatskog olimpijskog odbora-Stjepan Ćaćić

Nadzorni odbor: Ivan Vičić(predsjednik),Darko Banić i Ružica Butorac(članovi),Franjo Bureš i Zvonko Tomljenović(zamjenici članova).

Predsjednik Budimir Peranić je predložio Milana Štimca za dopredsjednika i članove  Mladena Kukinu,Berislava Gržanića,Marija Barkovića,Suzanu Bižanović,Milana Devčića i Dubravka Mesića,što je jednoglasno prihvaćeno.