Održana konstituirajuća sjednica Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije

0

U prostorijama HDZ-a u Gospiću danas je održana konstituirajuća sjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije. Sjednicu je otvorio Marin Maras, predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a, koji je tom prilikom uputio prigodni govor nazočnima.

Tijekom sjednice, izvršeni su važni izbori za vodeće pozicije unutar organizacije. Za tajnicu Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije jednoglasno je izabrana Željka Rukavina. Ulogu potpredsjednika Mladeži HDZ-a za istu županiju preuzeli su Antonija Vujnović, Marko Babić, Mihael Orešković i Ante Dabo, čiji je izbor također bio jednoglasan.

Oglas

Dalje, proveden je izbor za članove predsjedništva Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije. U ovom važnom tijelu, ulogu je dobila Jelena Hodak, čime se dodatno osnažuje sastav i vodstvo organizacije.

Po završetku sjednice, skupu se obratio Ernest Petry, ličko-senjski župan, član Predsjedništva HDZ-a i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Ličko-senjske županije. Župan Petry je mladeži uputio riječi potpore i zaželio uspješan rad i suradnju u nadolazećem periodu.

L.O.