Održana završnica seniorske Zimske malonogometne lige Senj – pobjednik ekipa “FRANKO I PRIJATELJI” iz Novog Vinodolskog

0

SENJ – U organizaciji Grada Senja, Turističke zajednice Grada Senja i Rukometnog kluba Senj, pod pokroviteljstvom Hrvatskog nogometnog saveza, Ličko-senjske županije i Zajednice sportova Ličko- senjske županije, sinoć se u sportskoj dvorani „Robert Barbić – Beli“ u Senju održala završnica seniorskog dijela 26. Zimske malonogometne lige Senj na kojoj je nastupilo ukupno 15 ekipa, od kojih je prvo mjesto osvojila je ekipa “FRANKO I PRIJATELJI” iz Novog Vinodolskog u finalnoj utakmici protiv ekipe iz Selca “FAZA VID-MAR”, dok je u utakmici za treće mjesto pobjedu odnijela ekipa “VIA BUTKOVIĆ TRANSPORTI” iz Senja.

Najboljim igračem turnira proglašen je Mario Smolčić iz pobjedničke ekipe “FRANKO I PRIJATELJI”, inače član trećeligaša Cresa, najbolji strijelac je Toni Petrinović s 8 golova, koji je također igrač pobjedničke ekipe, dok je najbolji vratar Ljubo Lastrić iz momčadi Geomarin Terasa Vrtić.

Priznanja najboljim momčadima i pojedincima dodijelili su župan ličko-senjski Ernest Petry, gradonačelnik Grada Senja Jurica Tomljanović, predsjednik Gradskog vijeća Željko Tomljanović i predsjednik Zajednice sportova Ličko-senjske županije Milan Radošević.

L.O.