Održane športske igre Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a

1

Ove godine, u vremenskom razdoblju od 17. do 20. lipnja u Tučepima, održane su 10. sportske igre Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a, na kojima su sudjelovali djelatnici svih policijskih uprava.

Policijski službenici (46) koji su predstavljali Policijsku upravu ličku senjsku takmičili su se u kuglanju, šahu, pikadu i streljaštvu pri čemu su postigli zavidne rezultate.

Najuspješniji su bili kuglaši (Željko Odorčić, Ivica Atalić, Željko Brdar i Kristijan Kolak) koji su osvojili 1. mjesto. Ženska ekipa pikada (Višnja Kulović i Marina Martić) osvojila je 1. mjesto,  2. mjesto (Nikolina Nikšić i Josipa Mravinac) i 3. mjesto ženska ekipa pikada (Antonija Žarković-Milinković i Silvana Nekić). I muške ekipe u pikadu bile su također uspješne: Antonio Boljfetić i Ivan Vranić 1. mjesto, te Damir Kovačić i Ivica Gašparović 3. mjesto.

Pojedinačne medalje osvojili su: Ivica Atalić za 1. mjesto u kuglanju, Višnja Kulović za 2. mjesto u šahu, Željko Brdar za 2. mjesto u kuglanju i Igor Švitek za 3. mjesto u šahu.

Natjecanje je proteklo u odličnom raspoloženju i druženju svih sudionika, u što je bio uključen i dio umirovljenih djelatnika Policijske uprave ličko-senjske, koji su i na taj način zadržali kontakt sa svojim kolegama.

LO