„Ogledalce, ogledalce…“

0

Iza nas je još jedna manifestacija „Jesen u Lici“. Organizatori su ispunili obećanje po kojemu je ova manifestacija bila raznolika, atraktivna i posebna. Bila je spoj modernoga i tradicionalnoga, novoga i staroga, i rađena po principu zadovoljenja svačijeg ukusa. Ono što je ostalo pomalo po strani bile su priredbe priređene u Kinu „Korzo“, pri čemu prvenstveno valja istaknuti Izbor miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske.

Ocjenjivački žiri bio je osupnut količinom ljepote, gracioznosti i mladenačke svježine natjecateljica, od kojih bi zamalo svaka mogla ponijeli laskavu titulu najljepše na ovim prostorima. Tešku prosudbu najljepših djevojaka imali su: župan Milan Kolić,gradonačelnik Grada Gospića Petar Krmpotić, direktor Turističke zajednice ličko-senjske županije Ivan Radošević, direktorica Turističke zajednice grada Gospića Maja Strilić, direktor LAG-a Lika Tomislav Kovačević, modna dizajnerica Mirsada Jureša, dizajnerica nakita Josipa Guja, vlasnica licence izbora Miss HR Iva Loparić Konte i Maja Vračarić Kuljiš. Ipak, najljepša među najljepšima bila je Dolores Džolić, 1.pratilja je Mirela Kralj, a 2.pratilja Natalija Vučetić. Posao voditelja znalački i profesionalno odradili su
Karmela Vukov Colić i Ivan Prpić. Budući je izbor za naj-ljepoticu upriličen u sklopu Jeseni u Lici, glazbeni ugođaj realiziran je od strane tamburaša iz grupe „Safir“ iz Dvora. Sve u svemu, bila je ovo sjajna priredba, a ilustracije će vam reći nešto više!

H. J./Foto: Nikola Mraović