Općina Karlobag ambulanti donirala defibrilator za sigurnost svih mještana

Kako bi se povećala sigurnost svih mještana na području djelovanja, načelnik Općine Karlobag Boris Smojver u sklopu obilježavanja Dana Općine i blagdana sv. Karla donirao je karlobaškoj ambulanti defibrilator vrijedan oko 15 tisuća kuna.

-U posljednjih nekoliko godina imali smo poteškoća u sustavu primarne zaštite na našem području. Danas smo ovdje da pozdravimo našeg novog doktora koji je došao kao zamjena i za kog se nadamo da će ostati ovdje. I ova donacija defibrilatora samo je početak dobre suradnje, Općina Karlobag će i dalje biti partner Domu zdravlja. Primarna zdravstvena zaštita je osnovna stvar svakoga mjesta, a posebno mjesta kao što je Karlobag koji ima više naselja po Velebitu, u kojem prevladava starije stanovništvo kojem je zdravstvena zaštita potrebna, kazao je načelnik Smojver.

Nastavak ispod oglasa

U prigodnoj svečanosti okupljenima su se obratile zamjenica župana Jasna Orešković Brkljačić , ravnateljica Doma zdravlja Gospić Dubravka Jakšetić, a ispred djelatnika ambulante na donaciji se zahvalila Mrijana Blašković.

L.O.