Općina Karlobag proslavlja 30. godišnjicu postojanja s bogatim programom za sve generacije

0

Općina Karlobag ove godine obilježava 30. godina svog postojanja, i pripremila je raznolik program kako bi proslavila ovu važnu obljetnicu. Građani i posjetitelji moći će uživati u brojnim događanjima namijenjenim svim dobnim skupinama.

Za najmlađe je organiziran niz aktivnosti koje će ih zabaviti i educirati. Dječja olimpijada, potraga za ‘Skrivenim blagom’, baking radionica na temu „pita“, te dječji kino samo su neki od događanja. Također, održat će se i Dječji disco te prezentacija vježbi GSS, Crvenog križa i civilne zaštite.

Za odrasle posjetitelje pripremljen je Pub kviz, a prof. Ana Lemić će predstaviti svoju novu knjigu. Ljubitelji sporta moći će se natjecati u turnirima u malom nogometu i beli, te u stolnom nogometu. Također, bit će upriličena predstava “Zemlja Vukova” i natjecanje u lignjolovu.

Svečana sjednica Općinskog vijeća zakazana je za petak, 3. studenog, a sveta misa u povodu ove obljetnice održati će se u subotu u 17 sati.

Kulminacija svečanosti bit će koncert grupe Vigor koji je na rasporedu u petak, dok će DJ Vrx zaokružiti večernje programe u petak i subotu.

Općina Karlobag poziva sve građane i goste da se pridruže u proslavi ovog značajnog jubileja i uživaju u bogatom programu koji je pripremljen.

L.O.