Osnivačka skupština Foruma žena GO SDP-a Gospić

3

Gradska organizacija SDP-a Gospić održala je izbornu/osnivačku skupštinu SDFŽ-a u petak, 22. srpnja 2011. Izbornoj/osnivačkoj skupštini prisustvovale su Gordana Sobol, predsjednica SDFŽ-a SDP-a Hrvatske i saborska zastupnica SDP-a, Ingrid Antičević Marinović, saborska zastupnica SDP-a, Karolina Leaković, potpredsjednica SDFŽ-a SDP-a Hrvatske i saborska zastupnica SDP-a, kao i rukovodstvo Ličko-senjske županije i GO SDP-a Gospić.

Saborske zastupnice su iskazale veliko zadovoljstvo osnivanjem FŽ-a u Gospiću, kao i potrebu da se inicijativa proširi na ostale gradove i općine županije. Isto tako je istaknuto kako je to bitan korak u ravnopravnosti žena u društvu kako bi se poboljšala kvaliteta života žena i obitelji u svim segmentima. Iskazale su podršku za budući rad organizacije i želju za što više akcija koje bi pomogle ženama Gospića i Ličko-senjske županije.

Za predsjednicu SDFŽ GO SDP-a Gospić izabrana je Marinka Baričević, koja je pokazala veliko zadovoljstvo i želju za budući rad organizacije. Marinka Baričević je majka dvoje djece i poduzetnica u Gospiću, koja preferira sportski i zdrav način života. Za potpredsjednicu izabrana je Leopoldina Orešković, za članicu predsjedništva Vesna Sudar.

b / sdp