Osnovna škola iz Senja među deset finalista natječaja Vegete za renovaciju školskih kuhinja

Vegeta je pokrenula natječaj pod nazivom “Doniramo i školske kuhinje renoviramo” s ciljem doniranja i obnove kuhinja i blagovaonica u hrvatskim osnovnim školama. Među deset škola koje su ušle u uži izbor nalazi se i Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića iz Senja.

Prehrana djece u školskoj dobi iznimno je važna za njihov rast i razvoj. Vegeta je prepoznala problem zastarjelih i neadekvatnih kuhinja i blagovaonica u mnogim školama te je pokrenula ovaj natječaj kako bi pomogla njihovoj obnovi. Kroz natječaj će Vegeta donirati sredstva za renovaciju kuhinja i blagovaonica u tri osnovne škole.

Nastavak ispod oglasa

Stručnjaci iz Podravke odabrali su deset škola kojima je obnova najpotrebnija, a senjska osnovna škola jedna je od njih. Konačan izbor škola koje će dobiti donacije ovisit će o glasanju građana. Do 30. ožujka, građani mogu glasati za svoju omiljenu školu na web stranici www.doniramo.vegeta.hr.

Tri škole s najviše glasova dobit će novčana sredstva, podijeljena u tri jednaka dijela, a dobitnici će biti objavljeni 31. ožujka. Iz Osnovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića iz Senja pozivaju građane da daju svoj glas i osiguraju kvalitetne tople obroke za senjske osnovnoškolce.

L.O.