Otočac – Grga smjenjen sa mjesta direktora nakon 14 godina

11

U gradskoj kući u Otočcu održan je stručni kolegij gradonačelnika na kojem je razmatrano petnaest točaka dnevnog reda, od kojih će većina biti proslijeđna na sjednicu Gradskog vijeća Otočca.

Prihvaćena je inicijativa Vijeća Mjesnog odbora Kuterevo za uređenje središta naselja. Riječ je o izgradnji potpornih zidova u blizini bunara u Kuterevu, središnjem mjestu okupljanja stanovništva, a tako i svih posjetitelja. Grad se obvezao da će pomoći sa 41.000 kn financijskih sredstva za kupnju građevinskog materijala dok će mještani sami izvesti radove.
Nakon četrnaest godina rada, od samog osnutka poduzeća „Gacka“ d.o.o. za zaštitu i gospodarenje rijekom Gackom, Željko Grgurić – Grga, više neće biti direktor.

Na kolegiju gradonačelnika Mario Barković tek je obrazložio da Grguriću ističe mandat te da će novi direktor biti Denis Lončar ravnavatelj Centra za autohtone vrste riba i rakova krških voda „Kostelka“ u Ličkom Lešću. Inače Lončar još uvijek obnaša dužnost ravnatelja Centra a kako je kazao Barković, Grgurić bi mogao ostati raditi u tom poduzeću kao tehnolog dok bi Denis Lončar mogao biti direktor i ravnatelj „Gacke“ d.o.o.o i Centra za autohtone vrste riba i rakova krških voda.

Dražen Prša