Otočac – Novootvorena trgovina boja i lakova

Spojem modernog pristupa upravljanju i slijedeći  poslovnu viziju razvoja tržišta i unapređenja prodaje, tvrtka Velekem d.d. Podružnica Zadar otvorila je  maloprodajnu prodavaonica u Otočcu, na adresi Bana Jelačića 6.

Po povoljnim cijenama nude  proizvode svih značajnijih domaćih i svjetskih proizvođača: Akzo Nobel, A-Proma, Belinka, Bifix, Chromos boje i lakovi, Chromos Svjetlost, DL Chemicals, Henkel, Hempel, JUB, Metakem, Pennelli Tigre, Samoborka, Sika, Tesa Tape i mnoge druge.

Nastavak ispod oglasa

Robni asortiman čine: boje i lakovi,  lazurne boje i lak lazure, premazi i žbuke za fasade, impregnacijska sredstva,  razrjeđivači svih vrsta,  silikonski, akrilni i tiokolni kitovi, građevinska ljepila svih vrsta, kemijski proizvodi i kemikalije, brusni papir, korund, paste, antifriz, ulja i maziva, izravnavajuće mase, mase za fugiranje, aditivi za beton, bitumenski proizvodi, termoizolacijski materijali, pjene i pjenoplasti, keramika i sanitarije, izolacijske trake,  alati, pribor i uređaji različitih vrsta i namjena, sredstva za pranje, čišćenje i dezinfekciju, deterdženti, ostali artikli široke potrošnje

Boje i lakovi čine 60 – 70 % našeg robnog asortimana, a proizvode u 99% slučajeva plasiraju  na domaće tržište.

Sve proizvode nabavljaju  iz Hrvatske, Slovenije i zapadne Europe.

S mjesečnim prometom od oko 3 milijuna EUR-a i temeljnim kapitalom u iznosu od 28.069.470,00 kn te s 8 podružnica lociranim u svim županijskim centrima, imaju  vodeću ulogu u veletrgovini boja i lakova na hrvatskom tržištu. U sastavu Velekema egzistira osam podružnica s vlastitim skladištima lociranim u županijskim centrima: Bjelovar, Osijek, Pula, Slavonski Brod, Split, Varaždin, Zadar i Zagreb

Podružnice imaju temeljnu izvršnu funkciju veletrgovinskog poslovanja, a svako veleprodajno skladište organizirano je na način da snabdijeva i kupce na malo.

Osim veletrgovinskog poslovanja u gradovima: Varaždin, Bjelovar, Koprivnica, Osijek, Đakovo, Slavonski Brod, Otočac i Zadar otvorene su i maloprodaje.

Tvrtka raspolaže sa 36 teretnih vozila te posjeduju rješenja za obavljanje prometa otrova II i III grupe kao i prometa sredstava za zaštitu bilja, uključujući i herbicide.

Velekem d.d. slijedi odredbe Europskog sporazuma o međunarodnom cestovnom prijevozu opasnih tvari (ADR) te posjeduje 11 vozila s ADR-om.

U Velekemu d.d. zaposleno je ukupno 155 osoba.

Felix