Otvorene prijave za Plitvički maraton

0

Plitvički maraton, poznat kao najstariji, najzeleniji i mnogima najljepši maraton u Hrvatskoj, ove godine dočekuje svoje 39. izdanje s bogatim programom utrka. Manifestacija koja privlači trkače iz cijele zemlje i inozemstva nudi raznolike kategorije: utrku na 5 km, polumaraton i maraton, a novost je i obiteljski maraton, prilagođen svim generacijama.

Utrka na 5 km održat će se u subotu, 1. lipnja 2024., dok su polumaraton i maraton na rasporedu dan kasnije, u nedjelju, 2. lipnja. Osim sportskog duha i natjecateljske atmosfere, organizatori su se pobrinuli i za dodatne pogodnosti: u startni paket uključena je ulaznica za posjet Nacionalnom parku Plitvička Jezera. Ulaznica vrijedi za jedan od dana održavanja maratona, omogućavajući trkačima i njihovim obiteljima da spoje sportski izazov s uživanjem u prirodnim ljepotama jednog od najpoznatijih hrvatskih nacionalnih parkova.

Ovo izdanje Plitvičkog maratona posebno je zanimljivo zbog dodatka obiteljskog maratona, koji promiče zajedništvo i zdrav životni stil među sudionicima svih dobnih skupina. Organizatori pozivaju sve ljubitelje trčanja, prirode i aktivnog odmora da se pridruže ovom jedinstvenom sportskom događaju, koji svake godine privlači sve veći broj sudionika željnih novih izazova i nezaboravnih doživljaja.

L.O.