Petar Matovinović: „Dajte podršku meni i mom timu, ja jednostavno mogu bolje“

U Lovincu je danas predstavljen kandidat stranke LiPO za načelnika Općine Lovinac Petar Matovinović. Ukratko je predstavio svoj program bazirajući ga na daljnjem jačanju malog i srednjeg poduzetništva, odnosno OPG-a stavivši naglasak na razvoj turizma od kojeg  općina može imati velikog potencijala. Napomenuo je da se ne nasjeda lažima o otkazima, o smanjenju socijalnih davanja, besplatnih udžbenika i ostalo. Pozvao je sve žitelje općine Lovinac da mu daju povjerenje rekavši „ja vam ne želim lagati, a znam da ću vam biti dostupan sa svojim timom. Nemojte dopustiti da vas straše da je bolje da pobjedi onaj koji je na nacionalnoj razini na vlasti. Najbolje za općinu je da pobijedi onaj koji zna, koji je sposoban i koji se ne boji izazova, a uvjeren sam da sam to ja“,  s ponosom je istaknuo kandidat stranke Lipo za načelnika općine Lovinac. 

Milinović: “Mi imamo karakter i zato smo bolji. Neću dopustiti laži! Natječaj za državno zemljište kasni jer općina nije napravila svoj posao, to je jedina istina. Ako imaju hrabrosti neka organiziraju zbor građana pa da vidimo tko je u pravu“

Nastavak ispod oglasa

Prije njega nazočnima se obratio i glavni tajnik stranke LiPO Alen Zorić i kandidat za zamjenika gradonačelnika grada Gospića koji je govorio o početcima stvaranja stranke koja je danas brand u Ličko-senjskoj županiji. Na kraju je govorio predsjednika stranke LiPO dr. Darko Milinović. Oni koji straše, kako je rekao Petar, su oni koji nemaju programa. Mi imamo ne samo program nego i karakter. Ja ću ovdje reći da ima i dobrih stvari koje je napravio Ivica Miletić zato jer imam karakter ali jednako tako ovdje imamo  boljeg kandidata od njega, a to je Petar Matovinović. Zato što smo takvi jači smo od svih drugih. Ivica Miletić, vjerojatno pritisnut stranačkom stegom, boji se reći što sam ja dobro učinio za ovu općinu, između ostalog uložio više od 3 milijuna kuna u svom mandatu.  Ono što želim poručiti stanovnicima ove ponosne općine, državno zemljište za poticaje niste dobili iz jednog jedinog razloga što općina nije napravila svoj posao, pa kada nije to je umjesto nje učinila Županija. Sada opet Općina mora raspisati natječaj koji je na čekanju već mjesec dana. To vam je prava istina, a ne ovo što vas pokušavaju lagati da je županija kriva za to, zaključio je Milinović.

L.O./LiPO