Plenković u Gospiću predstavio tim za unutarstranačke izbore u HDZ-u

0

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice i hrvatski premijer Andrej Plenković danas je posjetio Gospić gdje je u nazočnosti članova Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije i Gradske organizacije HDZ-a Gospića te Zajednica utemeljitelja, branitelja, žena i Mladeži HDZ-a predstavio svoj tim za nadolazeće unutarstranačke izbore koji će se održati 13. srpnja.

Plenkovićev tim “Zajedno za sve izazove” za novi četverogodišnji mandat, uz njega kao kandidata za predsjednika HDZ-a čine, Tomo Medved kao kandidat za zamjenika predsjednika te Branko Bačić, Oleg Butković, Zdravka Bušić i Ivan Anušić kao kandidati za potpredsjednike.

Današnje predstavljanje u Gospiću je otvorio predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije i član nacionalnog predsjedništva stranke, župan ličko-senjski Ernest Petry, pozdravljajući sve prisutne, zahvalivši vodstvu HDZ-a na mnogobrojnim investicijama koje je Vlada RH podržala.

Tijekom događaja, osim predstavljanja programa za unutarstranačke izbore, analizirani su i rezultati prošlih parlamentarnih i europskih izbora, pri čemu je istaknuto da je HDZ u Ličko-senjskoj županiji ponovno ostvario najbolje rezultate u državi.

S Plenkovićem su u Gospić došli Tomo Medved, Zdravka Bušić, Oleg Butković i Branko Bačić te Krunoslav Katičić, glavni tajnik stranke.

L.O.