Policija završila istragu: Gdje su nestali novci sa svadbe kćeri gradonačelnika Kolića?

3

Zadnja dva mjeseca lička policija bila je zaokupljena slučajem krađe na svadbenoj svečanosti kćeri gospićkog gradonačelnika Kolića.

Na svadbi koja se održavala u jednom ugostiteljskom objektu u Gospiću 22. siječnja, nestalo je nekoliko koverti s novcem, a o kojem se iznosu radi, policija nije željela špekulirati. Cijeli slučaj nisu željeli komentirati ni novopečeni mladenci.

Oglas

U policijskom priopćenju kratko je napisano kako su poduzeli istražne radnje te došli do određenih saznanja. Obavljen je veći btoj obavijesnih razgovora, poligrafskih testiranja i vještačenja.

U policijskom priopćenju stoji:

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske u cilju pronalaska i otkrivanja počinitelja prijavljenog kaznenog djela krađe, koje se dogodilo u ugostiteljskom objektu „Prašina“ tijekom noći 22./23. siječnja 2011. godine, poduzeli su niz mjera i radnji te došli do određenih saznanja.

Tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja obavljen je veći broj obavijesnih razgovora, poligrafskih testiranja i vještačenja, te je na osnovu provedenog prikupljen čitav niz indicija i utvrđen određeni stupanj osnova sumnje, a o svemu poduzetom i utvrđenom obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo.

Na svadbi para Vidaković među nekoliko stotina uzvanika našle su se i brojne osobe iz političkih redova, uključujući ličko-senjskog župana Milana Jurkovića, ministra zdravstva Darka Milinovića i mnogi drugi.

Milinović koji je s gradonačelnikom veliki prijatelj, potvrdio je da je bio na svadbi, ali o krađi ništa ne zna. Na upit novinara zbunjeno je upitao “Ne mislite valjda da sam to ja”.

MUP/H.J./vlm