Posjet Stalne predstavnice UNDP-a u Hrvatskoj sa suradnicama Gradu Otočcu

U uredu Gradonačelnika Grada Otočca dana 17. Kolovoza 2010. godine  upriličen je prijem Stalne predstavnice UNDP-a u Hrvatskoj sa suradnicama.

Nastavak ispod oglasa

U okviru Projekta Svaka kap je važna – rijeka Gacka, koji je dio regionalnog partnerstva za vode Programa UN za razvoj i Coca Cole, Grad Otočac i Ujedinjeni narodi za razvoj (UNDP) sklopili su Sporazum u okviru provedbe projekta uređenja rekreacijskog parka i šetnjice uz rijeku Gacku . Rijeka Gacka  poznata je po svojoj ljepoti diljem svijeta. Sukladno tome Grad Otočac nastoji svojim aktivnostima zadržati i oplemeniti prirodne i ambijentalne vrijednosti koje posjeduje rijeka Gacka i čitava mikroregija. Uređenje rekreacijskog parka dio je projekta izgradnje šetnjice uz rijeku Gacku, a prvenstveni cilj je  revitalizirati njen sjeverni krak kroz stvaranje kvalitetnog prostora za odmor i uvođenje sportsko-rekreacijskih sadržaja namijenjenih svim građanima Otočca, a posebno djeci i mladima.

Stalnu predstavnicu UNDP-a Louisu Vinton, Anitu Falamić – izvršnu asistenticu stalnom predstavniku UNDP-a te Ivanu Laginju – voditeljicu UNDP-ovog ureda u Zadru u Uredu gradonačelnika Grada Otočca primio je zamjenik Gradonačelnika Hrvoje Ostović i pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Stevan Uzelac.

Nakon održanog sastanka na kojem se razgovaralo o provođenju projekta uređenja rekreacijskog parka i šetnjice uz rijeku Gacku, predstavnice UNDP-a zajedno sa predstavnicima Grada obišli su teren te izrazili zadovoljstvo do sada učinjenim radovima.

G.O.