Posjetite Plitvička jezera i uživajte u čarima proljeća

0

U srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera, hotel Jezero otvara svoja vrata za sve one koji traže proljetni odmor u zagrljaju prirode. Sa svježim zrakom, toplim zrakama sunca, bojama i zvukovima koji potiču pokret i vedro raspoloženje, proljeće je idealno vrijeme za istraživanje ovog čarobnog krajolika.

Plitvička jezera, poznata po svom neodoljivom prirodnom šarmu, jesu mjesto koje oduzima dah svojom ljepotom tijekom cijele godine, ali proljeće donosi poseban sjaj. U to vrijeme, park je oživljen bojama cvjetova i zelenilom koje se proteže do vidika, čineći ga još upečatljivijim.

Oglas

Inspirirani proljetnim ugođajem, Hotel Jezero pripremio je pakete na bazi jednog, dva ili tri noćenja s doručkom ili polupansionom. Svaki paket uključuje ulaznicu za Nacionalni park, omogućavajući gostima da istraže ovu prirodnu oazu bez dodatnih troškova.

Uz predivne šetnje kroz prirodu, hotel nudi brojne popuste na aktivnosti unutar parka i u njegovoj okolici. Gosti mogu istražiti kutke najvećeg plitvičkog jezera Kozjak čamcem na vesla, pružajući jedinstvenu priliku za doživljaj prirode iz perspektive vode. Nakon dana provedenog u prirodi, gosti se mogu opustiti i revitalizirati u wellness zoni hotela Jezero, koja nudi niz masaža i finske saune.

Plitvička jezera, koja su dio UNESCO-ove svjetske baštine, predstavljaju jedan od najljepših i najvažnijih prirodnih bisera Hrvatske. Stoga, izdvojite trenutke za sebe i ne propustite doživjeti ljepotu proljeća na Plitvičkim jezerima. Za više informacija posjetite web JUNP Plitvička jezera.

Ne propustite priliku za odmor, opuštanje i povezanost s prirodom na jednom od najljepših mjesta na svijetu.

L.O.